CPA Flex BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. CPA Flex BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over CPA Flex BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf CPA Flex BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Aalsmeer. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. CPA Flex BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67922449. Op deze webpagina kan je ook inzien wat CPA Flex BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals CPA Flex BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als CPA Flex BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als CPA Flex BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.