Cordeta Personeelsdiensten B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Cordeta Personeelsdiensten B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Cordeta Personeelsdiensten B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Cordeta Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Cordeta Personeelsdiensten B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Molenhoek. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Cordeta Personeelsdiensten B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 9218656. Op deze site kan je ook lezen wat Cordeta Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Cordeta Personeelsdiensten B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een bedrijf als Cordeta Personeelsdiensten B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.