Copypaste 1 Beheer BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Copypaste 1 Beheer BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Copypaste 1 Beheer BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Copypaste 1 Beheer BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Copypaste 1 Beheer BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Waalwijk. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Copypaste 1 Beheer BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64495663. Op deze pagina kan je ook inzien wat Copypaste 1 Beheer BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Copypaste 1 Beheer BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Copypaste 1 Beheer BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.