Convergentie CAP B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Convergentie CAP B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Convergentie CAP B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Convergentie CAP B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Convergentie CAP B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rijswijk. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Convergentie CAP B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66185998. Op deze website kan je ook zien wat Convergentie CAP B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Convergentie CAP B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Convergentie CAP B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.