Contact FLEX BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Contact FLEX BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Contact FLEX BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Contact FLEX BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rijswijk. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Contact FLEX BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64667111. Op deze site kan je ook inzien wat Contact FLEX BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Contact FLEX BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Contact FLEX BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Contact FLEX BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.