Constellation Global Netherlands BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Constellation Global Netherlands BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Constellation Global Netherlands BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Constellation Global Netherlands BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Delft. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Constellation Global Netherlands BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67242812. Op deze pagina kan je ook lezen wat Constellation Global Netherlands BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Constellation Global Netherlands BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partner als Constellation Global Netherlands BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Constellation Global Netherlands BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroller het best bij jou past.