Consolidant BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Consolidant BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Consolidant BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een partner als Consolidant BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als Consolidant BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer weten over Consolidant BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Consolidant BV. Zo is deze onderneming gelegen in Nieuw-Vennep. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Consolidant BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 62626264. Op deze webpagina kan je ook zien wat Consolidant BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.