Connective BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Connective BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over Connective BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Connective BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Deurne. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Connective BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 56100280. Op deze site kan je ook zien wat Connective BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Connective BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een partij als Connective BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Connective BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.