Connecting People BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Connecting People BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als Connecting People BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Connecting People BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Connecting People BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in 's-Gravenhage. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Connecting People BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 70829314. Op deze site kan je ook inzien wat Connecting People BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Connecting People BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Connecting People BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.