Confidi BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Confidi BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Confidi BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Confidi BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Confidi BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Zwolle. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Confidi BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 8189326. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Confidi BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Confidi BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als Confidi BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.