Comfort Payroll B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Comfort Payroll B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Comfort Payroll B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Comfort Payroll B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als Comfort Payroll B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra informatie over Comfort Payroll B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Comfort Payroll B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Assen. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Comfort Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 57917760. Op deze pagina kan je ook lezen wat Comfort Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.