COIN TRADING B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. COIN TRADING B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met COIN TRADING B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als COIN TRADING B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als COIN TRADING B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over COIN TRADING B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf COIN TRADING B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Eindhoven. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. COIN TRADING B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 55490573. Op deze webpagina kan je ook inzien wat COIN TRADING B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.