Cloud9 Staffing BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Cloud9 Staffing BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Cloud9 Staffing BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Cloud9 Staffing BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Cloud9 Staffing BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer informatie over Cloud9 Staffing BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Cloud9 Staffing BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Cloud9 Staffing BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65131789. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Cloud9 Staffing BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.