CleverEagle BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. CleverEagle BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als CleverEagle BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer info over CleverEagle BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf CleverEagle BV. Zo is deze onderneming gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. CleverEagle BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59060697. Op deze webpagina kan je ook lezen wat CleverEagle BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met CleverEagle BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als CleverEagle BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.