Checkcrew Payrolling B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Checkcrew Payrolling B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Checkcrew Payrolling B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Checkcrew Payrolling B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Beverwijk. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Checkcrew Payrolling B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 54192544. Op deze pagina kan je ook zien wat Checkcrew Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals Checkcrew Payrolling B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Checkcrew Payrolling B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Checkcrew Payrolling B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.