Centrum Arbeid en Mobiliteit BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Centrum Arbeid en Mobiliteit BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Centrum Arbeid en Mobiliteit BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als Centrum Arbeid en Mobiliteit BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Centrum Arbeid en Mobiliteit BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Centrum Arbeid en Mobiliteit BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Centrum Arbeid en Mobiliteit BV. Zo is deze onderneming gelegen in Zwolle. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Centrum Arbeid en Mobiliteit BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 8180907. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Centrum Arbeid en Mobiliteit BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.