Celil Bedrijfsdiensten BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Celil Bedrijfsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als Celil Bedrijfsdiensten BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer weten over Celil Bedrijfsdiensten BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Celil Bedrijfsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Celil Bedrijfsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 27330741. Op deze site kan je ook inzien wat Celil Bedrijfsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Celil Bedrijfsdiensten BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een partij als Celil Bedrijfsdiensten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.