CeKaFlex BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. CeKaFlex BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals CeKaFlex BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als CeKaFlex BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als CeKaFlex BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over CeKaFlex BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf CeKaFlex BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Nijmegen. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. CeKaFlex BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 9167763. Op deze website kan je ook lezen wat CeKaFlex BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.