Carvaljo B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Carvaljo B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als Carvaljo B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Carvaljo B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Carvaljo B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Sittard. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Carvaljo B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 52666662. Op deze webpagina kan je ook zien wat Carvaljo B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Carvaljo B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Carvaljo B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.