Career Control People BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Career Control People BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Career Control People BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Career Control People BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Career Control People BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over Career Control People BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Career Control People BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Utrecht-Stad. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Career Control People BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67489494. Op deze webpagina kan je ook zien wat Career Control People BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.