Care plus personeel B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Care plus personeel B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Care plus personeel B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Care plus personeel B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Roggel. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Care plus personeel B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59899115. Op deze pagina kan je ook inzien wat Care plus personeel B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Care plus personeel B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Care plus personeel B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Care plus personeel B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.