Care 4 Pay B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Care 4 Pay B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Care 4 Pay B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als Care 4 Pay B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Care 4 Pay B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Care 4 Pay B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Care 4 Pay B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Care 4 Pay B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59214066. Op deze pagina kan je ook lezen wat Care 4 Pay B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.