CapitalP ZZPay B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. CapitalP ZZPay B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over CapitalP ZZPay B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf CapitalP ZZPay B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Almere. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, CapitalP ZZPay B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 32140955. Op deze website kan je ook lezen wat CapitalP ZZPay B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals CapitalP ZZPay B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als CapitalP ZZPay B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als CapitalP ZZPay B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.