CapitalP BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. CapitalP BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over CapitalP BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf CapitalP BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Almere. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. CapitalP BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 39089677. Op deze webpagina kan je ook inzien wat CapitalP BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals CapitalP BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als CapitalP BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als CapitalP BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.