CAI Telecom Nederland B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. CAI Telecom Nederland B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over CAI Telecom Nederland B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf CAI Telecom Nederland B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Soest. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. CAI Telecom Nederland B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59718021. Op deze website kan je ook zien wat CAI Telecom Nederland B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals CAI Telecom Nederland B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als CAI Telecom Nederland B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als CAI Telecom Nederland B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.