CA Services B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. CA Services B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als CA Services B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over CA Services B.V.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf CA Services B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Naarden. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, CA Services B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66783372. Op deze pagina kan je ook lezen wat CA Services B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals CA Services B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als CA Services B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.