C Center Management B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. C Center Management B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als C Center Management B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over C Center Management B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf C Center Management B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. C Center Management B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66211786. Op deze pagina kan je ook inzien wat C Center Management B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals C Center Management B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als C Center Management B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.