BVT Payroll BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. BVT Payroll BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als BVT Payroll BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over BVT Payroll BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf BVT Payroll BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Klazienaveen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, BVT Payroll BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 62039970. Op deze pagina kan je ook inzien wat BVT Payroll BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met BVT Payroll BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als BVT Payroll BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.