BV 18K is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. BV 18K kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over BV 18K

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf BV 18K. Zo is dit bedrijf gelegen in Tilburg. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, BV 18K is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 18077790. Op deze site kan je ook tot je nemen wat BV 18K ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met BV 18K neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als BV 18K is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als BV 18K een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.