Business Associates Network (BAN) Recruitment is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Business Associates Network (BAN) Recruitment kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Business Associates Network (BAN) Recruitment

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Business Associates Network (BAN) Recruitment. Zo is dit bedrijf gelegen in Rhoon. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Business Associates Network (BAN) Recruitment is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 57310815. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Business Associates Network (BAN) Recruitment ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Business Associates Network (BAN) Recruitment neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Business Associates Network (BAN) Recruitment wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Business Associates Network (BAN) Recruitment een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.