Bureau Grosfeld BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Bureau Grosfeld BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Bureau Grosfeld BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het best bij jou past.

Meer informatie over Bureau Grosfeld BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Bureau Grosfeld BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Bureau Grosfeld BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 33282890. Op deze site kan je ook lezen wat Bureau Grosfeld BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Bureau Grosfeld BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Bureau Grosfeld BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.