Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partij als Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra info over Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Zwolle. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 5073664. Op deze webpagina kan je ook zien wat Brockbernd & Brouwer Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.