Briljant SZ BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Briljant SZ BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Briljant SZ BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Briljant SZ BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Briljant SZ BV. Zo is deze organisatie gelegen in Krommenie. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Briljant SZ BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69129088. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Briljant SZ BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Briljant SZ BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partij als Briljant SZ BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.