BR FLEX Hardenberg BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. BR FLEX Hardenberg BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over BR FLEX Hardenberg BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf BR FLEX Hardenberg BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Hardenberg. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, BR FLEX Hardenberg BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 62248391. Op deze website kan je ook zien wat BR FLEX Hardenberg BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met BR FLEX Hardenberg BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als BR FLEX Hardenberg BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als BR FLEX Hardenberg BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.