BP De Voldijn is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. BP De Voldijn kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met BP De Voldijn neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als BP De Voldijn is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als BP De Voldijn een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Meer informatie over BP De Voldijn

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf BP De Voldijn. Zo is deze onderneming gelegen in Waalre. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, BP De Voldijn is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64007766. Op deze website kan je ook tot je nemen wat BP De Voldijn ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.