BOZZ Payroll B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. BOZZ Payroll B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals BOZZ Payroll B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partner als BOZZ Payroll B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als BOZZ Payroll B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra informatie over BOZZ Payroll B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf BOZZ Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Tilburg. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, BOZZ Payroll B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68961073. Op deze website kan je ook lezen wat BOZZ Payroll B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.