Bouwhuis Personeel BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Bouwhuis Personeel BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Bouwhuis Personeel BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Bouwhuis Personeel BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Bouwhuis Personeel BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Nieuwleusen. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Bouwhuis Personeel BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 1165452. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Bouwhuis Personeel BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals Bouwhuis Personeel BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Bouwhuis Personeel BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.