BouwGenius BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. BouwGenius BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met BouwGenius BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als BouwGenius BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als BouwGenius BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over BouwGenius BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf BouwGenius BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Groningen-Stad. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. BouwGenius BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 17198544. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat BouwGenius BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen regio.