BouwGenius is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. BouwGenius kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals BouwGenius neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als BouwGenius wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als BouwGenius een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over BouwGenius

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf BouwGenius. Zo is dit bedrijf gevestigd in Zwolle. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. BouwGenius is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 17198544. Op deze webpagina kan je ook zien wat BouwGenius ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.