Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Oosterhout. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67994539. Op deze website kan je ook lezen wat Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een bedrijf als Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Bouw & Techniek Match Personeelsdiensten B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jou past.