Borrius Detacheringen B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Borrius Detacheringen B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Borrius Detacheringen B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Borrius Detacheringen B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Lelystad. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Borrius Detacheringen B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 58365583. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Borrius Detacheringen B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Borrius Detacheringen B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Borrius Detacheringen B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Borrius Detacheringen B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.