Boot Media & Entertainment is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Boot Media & Entertainment kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Boot Media & Entertainment

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Boot Media & Entertainment. Zo is dit bedrijf gevestigd in Alkmaar. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Boot Media & Entertainment is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 53285328. Op deze website kan je ook inzien wat Boot Media & Entertainment ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Boot Media & Entertainment neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Boot Media & Entertainment wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Boot Media & Entertainment een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.