Bonvue BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Bonvue BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over Bonvue BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Bonvue BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amstelveen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Bonvue BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 70014116. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Bonvue BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Bonvue BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partner als Bonvue BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als Bonvue BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.