Boerhaave OK BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Boerhaave OK BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over Boerhaave OK BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Boerhaave OK BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Boerhaave OK BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59257741. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Boerhaave OK BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals Boerhaave OK BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als Boerhaave OK BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als Boerhaave OK BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.