Blue Services Technicians B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Blue Services Technicians B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Blue Services Technicians B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Blue Services Technicians B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Blue Services Technicians B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67370365. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Blue Services Technicians B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals Blue Services Technicians B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als Blue Services Technicians B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Blue Services Technicians B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.