Blue Circle Retail BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Blue Circle Retail BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Blue Circle Retail BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partner als Blue Circle Retail BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als Blue Circle Retail BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over Blue Circle Retail BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Blue Circle Retail BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Roosendaal. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Blue Circle Retail BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65874374. Op deze pagina kan je ook zien wat Blue Circle Retail BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.