Blom ad Interim Payroll Professional is een payrolling bedrijf die jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Blom ad Interim Payroll Professional kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als Blom ad Interim Payroll Professional een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Blom ad Interim Payroll Professional

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Blom ad Interim Payroll Professional. Zo is dit bedrijf gelegen in Apeldoorn. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Blom ad Interim Payroll Professional is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56736452. Op deze pagina kan je ook inzien wat Blom ad Interim Payroll Professional ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Blom ad Interim Payroll Professional neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Blom ad Interim Payroll Professional wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.