Black Wizards BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Black Wizards BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Black Wizards BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een partij als Black Wizards BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Black Wizards BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra informatie over Black Wizards BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Black Wizards BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Black Wizards BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 69905665. Op deze website kan je ook lezen wat Black Wizards BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.