BiZZ Personeelsdiensten B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. BiZZ Personeelsdiensten B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over BiZZ Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf BiZZ Personeelsdiensten B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Zevenhuizen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. BiZZ Personeelsdiensten B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 61150126. Op deze site kan je ook tot je nemen wat BiZZ Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals BiZZ Personeelsdiensten B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partner als BiZZ Personeelsdiensten B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als BiZZ Personeelsdiensten B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.