Bikkel Detacheringen BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Bikkel Detacheringen BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Bikkel Detacheringen BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Bikkel Detacheringen BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Bikkel Detacheringen BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Hoogeveen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Bikkel Detacheringen BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 4065927. Op deze website kan je ook zien wat Bikkel Detacheringen BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Bikkel Detacheringen BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Bikkel Detacheringen BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.